3 perfecte bussen voor klussers

Zoek je als schilder, timmerman, loodgieter of andere vakman de perfecte bus? Wij geven je een duwtje in de rug. Hoewel voorkeuren uiteenlopen en er tal van andere geschikte bedrijfswagens zijn, zijn we overtuigd van de kwaliteiten van deze drie bussen. Ze voldoen aan de uiteenlopende eisen van klussers, met een optie voor elk formaat klus.

Volkswagen Caddy (klein formaat)

De Volkswagen Caddy biedt geweldige mogelijkheden om je laadruimte slim te benutten. Configureer de Caddy met planken, rekken en tussenschotten om je gereedschap georganiseerd op te bergen en nog steeds plaats over te houden voor materialen. De Caddy blinkt uit in stadsverkeer, waarbij je vlot van klus naar klus rijdt. Hij is comfortabel, wendbaar en efficiënt, met vaak zuinige motoren die helpen besparen op brandstof. Mocht de Caddy te klein zijn, overweeg dan de Maxi-versie of bekijk onze suggesties voor grotere klusbussen hieronder.

Ford Transit Custom (middelgroot)

Stevig, betrouwbaar en toch comfortabel om in te rijden. De Ford Transit Custom is een uitstekende keuze voor de middelgrote klus. De inrichting laat je toe al je gereedschap en materialen gemakkelijk mee te nemen, terwijl de bus wendbaar genoeg blijft voor stadsritten en comfortabel voor snelwegritten. Een interessant detail van de Ford Transit Custom is de extra opbergruimte onder de cabine, toegankelijk vanuit de laadruimte. Ideaal voor minder frequent gebruikte items, al kan het zijn dat je er soms moeilijk bij kunt door andere opgeslagen spullen.

Iveco Daily (groot formaat)

Voor de grotere klussen en lange ritten is een grotere bus gewenst. Hoewel de Volkswagen Crafter, Renault Master en Mercedes-Benz Sprinter ook prima keuzes zijn, geven wij de voorkeur aan de Iveco Daily. Dit dankzij de ruim opgezette en comfortabele cabine, waardoor lange ritten aangenamer worden. De Iveco Daily blinkt ook uit in duurzaamheid, met relatief milieuvriendelijke eigenschappen vergeleken met sommige concurrenten. Plus, de Daily biedt ruim voldoende praktische laadruimte voor al je benodigdheden, met de mogelijkheid om rechtop te staan, tenzij je langer dan 2 meter bent.

Meer weten?

Interesse in meer details over de selectie bedrijfswagens of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met Dutch Vans in Barneveld, dé plek voor het vinden van de ideale (jong gebruikte) bus. De ervaren adviseurs staan klaar om je te helpen.