7 van de meest luxueuze custom cars ooit!

Custom cars zijn om van te smullen. Vandaag hebben we 7 van de tofste custom cars ooit gemaakt voor je in petto!

The Rolls Royce Wraith Palm Edition 999

Alsof een Rolls Royce niet al “extravagant” genoeg schreeuwde, besloot Mansory om een ​​royale hoeveelheid goud toe te voegen aan de luxewagen. De Palm Edition 999 is de naam die wordt gegeven aan de tweekleurige, witte en gouden Rolls Royce Wraith. Het getal 999 is significant omdat het een verwijzing naar puur goud is en omdat Mansory van plan was om slechts 9 auto’s van dit model te bouwen. Wat de buitenkant betreft kreeg de auto nieuwe spoilers en puur gouden badges, evenals sideskirts in niets anders dan de trademark carbonvezel van Mansory. Het interieur is net zo indrukwekkend, met fijne lederen en puur gouden elementen. Qua prestatie is de auto ook verbeterd door Mansory, die de V12-motor van de auto opwaardeerde. Het voertuig knalt in 4,4 seconden van 0 naar 100 km/u.

Bugatti Veyron Mansory Vivere-Editie

Ongetwijfeld een van de duurste auto’s ter wereld. De Bugatti Veyron Mansory Vivere Edition kost 3 miljoen dollar! De buitenkant is opgefleurd met LED-verlichting aan de voorkant (omdat de auto nog niet genoeg opviel), gemodificeerde vleugels, vijf lichtmetalen velgen met dubbele spaken en een verkorte kap. Het interieur werd verfijnd met zwart en wit leer en overal LED’s. Het voertuig beschikt ook over grotere luchtuitlaten en een nieuwe diffuser. Natuurlijk zou geen Mansory-auto compleet zijn zonder veel koolstofvezel, en de Vivere-editie is geen uitzondering. Deze schoonheid bereikt een topsnelheid van 410 km/u en schiet in 2,6 seconden van 0 naar 100 km/u.

Mansory Ferrari F12 La Revoluzione

Wat is extravaganter dan een Ferrari? Je raadt het al, een op maat gemaakte 1,4 miljoen dollar Mansory Ferrari F12 La Revoluzione in al zijn koolstof glorie. Deze robijnkleurige edelsteen heeft een herwerkte motor met 1.200 pk, vijf driespaaks wielen en een nieuw uitlaatsysteem. Het koetswerk is strak en sluit aan bij de droom van elke sportwagenliefhebber. Als je dapper genoeg bent (en rijk genoeg), kun je genieten van snelheden tot 370 km/u in deze opnieuw ontworpen Ferrari.

Mercedes G63 Sahara-Editie

Als je de Kardashians wilt overtreffen voor zover het hun autoverzameling betreft, zoek dan niet verder dan Mansory’s G63 Sahara Edition. De Kardashians hebben misschien de standaard G63 AMG, maar de bijgewerkte versie van Mansory zit op een heel ander niveau. Niet alleen hebben ze het lichaam opnieuw ontworpen met koolstofvezel, maar ze hebben ook camouflage-emblemen toegevoegd. Het interieur van het voertuig is leder, met hints van valken en vleugelstickers op de stoelen, hoofdsteun en deuren. Mansory transformeerde de auto ook door racecomponenten toe te voegen, zoals verbeterde zuigers, drijfstangen en cilinderkoppen. Hierdoor is de gemodificeerde V8-motor met dubbele turbo in staat is om een ​​vermogen van 828 pk te produceren.

Mansory Mclaren MP4-12c

We hebben het vermoeden dat dezee karmozijnrode Mansory McLaren MP4-12C met gouden tienspaaks ultralichte wielen wel wat voor jou is. Nogmaals, het vervangen van belangrijke componenten van deze auto door koolstofvezel verbetert de prestaties door de versnelling te verhogen en de remafstand te verkleinen. De topsnelheid van deze schoonheid is 353 km/u. Het interieur van de Mansory McLaren is gemaakt om de inzittenden comfort te bieden, met alleen het beste leer dat wordt gebruikt. Een nieuwe airbag, een sportstuur en een aluminium pedaal maken het helemaal af.

Range Rover Autobiography LWB

Wanneer je je een Range Rover voorstelt, dan stel je je waarschijnlijk een groot, ruig voertuig voor dat bedekt is met vuil. Nou, waarschijnlijk wil je geen vuil zien op de Mansory Range Rover Autobiography LWB. Dit luxueuze model is geslepen in goud en zwarte verf, heeft een nieuwe kap, heeft langere sideskirts en heeft natuurlijk een radiatorrooster in carbonvezel. Het interieur bestaat uit diamant geweven leder en houten elementen.

Mansory Porsche Panamera

Voor zijn versie van de Porsche Panamera gebruikte Mansory koolstof-materiaal van hoge sterkte, evenals een resistente polyurethaan RIM. Ze verbreedden de voor- en achterkant van het voertuig met 70 mm met behulp van de verlengstukken van het spatbord en voegden grote luchtinlaten toe aan de nieuw ontworpen voorkant. Dit om de luchtstroom naar de aandrijfeenheid te optimaliseren. Voeg bovenop die gestikte logo’s, LED’s en 22 inch velgen toe en je hebt een geweldige auto. Ook voegden ze aangepaste turbochargers en een aanvullende besturingseenheid toe, waardoor deze beauty in slechts 3,6 seconden van 0 naar 100 km/u knalt en het motorvermogen steeg van 520 pk naar 680 pk.